مقالات آموزشی

انواع ارورهای رایج وب سایت

بررسی ارور های سایت

انواع ارورهای رایج وب سایت

حتما شما نیز هنگام باز کردن یک وب سایت با یک سری خطا ها و کد هایی روبرو شده اید که مانع  از  دسترسی شما به سایت مورد نظر می باشند. برای اینکه بفهمیم چرا با این گونه ارورها روبرو می شویم و چگونه آنها را رفع کنیم باید بدانیم این کد ها چیستند و چه معنایی می دهند و در واقع با انواع ارور های سایت باید آشنا بشویم.

در این مقاله قصد داریم به چند ارور رایج وب سایت بپردازیم تا بدانیم اصلا این کدها به چه معنایی هستند، چه چیز باعث بروز این خطا ها می شود و چگونه آنها را رفع کنیم. مخصوصا اگر شما صاحب یک وب سایت هستید باید با این خطا ها آشنا باشید تا نه تنها اطلاعات خود را در عملکرد وب سایت خود بالا ببرید بلکه بتوانید  خطر بونس ریت(ترک صفحه توسط کاربر در مدت زمان کوتاه) را کاهش دهید و امتیاز خود را در موتور جستجو بهبود بخشید.

رفع ارور 500

فیکس کردن ارور 500

لیست چندین ارور رایج سایت
500 ارور داخلی سرور
401 غیر مجاز
400 درخواست نامفهوم
403 ممنوع
404 یافت نشد
501 هنوز اجرا نشده است
502 سرویس به طور موقت بارگیری اضافه شده است
503 سرویس قابل دستیابی نیست
ارتباط از طرف هاست رد شد

ما سعی کردیم لیست انواع ارور های سایت که بیشترین و رایج ترین ارورهایی که کاربر با آن هنگام جستجو روبرو می شود را در این مقاله لیست کرده و تک تک به هر کدام بپردازیم پس اگر می خواهید در این زمینه بیشتر بداند با ما همراه باشید

1- 500 ارور داخلی سرور(internal server Error 500)

ارور کد 500 که از انواع ارور های سایت و رایجترین خطایی است که کاربران وب با آن مواجه می شوند. این یک خطای عمومی است و معمولا زمانی رخ می دهد که سرور  یک مشکل داخلی داشته باشد و قادر به ارائه اطلاعات نباشد در چنین مواقعی احتمالاً با یکی از پیغام های زیر روبرو می شوید:

Internal Server Error 500
HTTP 500 – Internal Server Error
Internal server Error
HTTP 500 Internal Error
Error 500
HTTP Error 500

این خطا کاملاً از سمت سرور می باشد و کابران قادر به رفع این مشکل نمی باشند بهتر است پشتیبان سایت را مطلع کنید یا منتظر رفع این ارور بمانید.

انواع ارور سایت

انواع ارور های سایت وردپرسی

رفع ارور 500 به عنوان کاربر

همانطور که گفته شد این خطا از سمت سرور است و کاربر در رفع آن نقشی ندارد اما می توان با به کارگیری مراحل زیر متوجه رفع ارور 500 شویم

  1. صفحه را دوباره بارگزاری کنید
    ممکن است این خطا به صورت موقت بوده باشد. با فشردن کلید F5 صفحه را مجدداً بارگزاری کنید شاید در این فاصله خطا از طرف سرور رفع شده باشد.
  2. حافظه پنهان مرورگر خود را پاک کنید
    ممکن است شما  صفحه ایی که در حافظه پنهان مرورگر می باشد را مشاهده کنید. بنابراین، با پاک کردن حافظه پنهان ممکن است این خطا از بین برود.
  3. حذف کوکی های مرورگر
    با حذف کوکی های مروگر ممکن است خطای 500 رفع شود. کوکی ها را حذف کنید و مرورگر را مجدداً راه اندازی کنید.
  4. با پشتیبان سایت تماس بگیرید
    معمولا پشتیبان سایت از خطای 500 سایت مطلع می شود. اما اگر فکر می کنید که پشتیبان از این خطا مطلع نیست با او تماس بگیرید. معمولا صفحه اطلاعات تماس در تماس وب سایت ها موجود است.

حذف ارور 500 توسط صاحبان وب سایت

اگر شما صاحب یک وب سایت هستید و با ارور 500 مواجه شدید در اینجا روش هایی را با هم بررسی می کنیم که می تواند به شما کمک کند.

بررسی سطح دسترسی ها (permission)

در هاست با توجه به گروه کاربران  برای هر فایل سطح دسترسی تعیین می شود اگر این سطح دسترسی ها تغییر کند ممکن است خطای 500 ایجاد شود. برای رفع این مشکل وارد هاست وب سایت خود شوید در قسمت file manager سطح دسترسی ها را بررسی کنید  permission ها باید به صورت زیر باشد در غیر اینصورت آنها را به این ترتیب اصلاح کنید 0755(-rwxr -xr-x) و 0644(-rw-r-r-r)

تنظیم قوانین زمان بندی PHP

فایل های شما می تواند به منابع خارجی متصل شود و ممکن است در این منابع زمان وقفه وجود داشته باشد. در چنین شرایطی می توانید قوانین زمان بندی را برای رفع خطا بررسی کنید.

  1. تصحیح خطای برنامه نویسی htaccess
  2. اگر چه این خطای رایج 500 نمی باشد اما با بررسی این فایل می تواند از درستی ساختار بندی  فایل htaccess مطمئن شوید.
  3. بررسی پلاگین های وردپرس
  4. اگر از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کرده اید پلاگین های نصب شده را بررسی کنید ممکن است یکی از پلاگین ها باعث ایجاد این خطا شده باشد.

بررسی قالب سایت

ممکن است خطا در قالب وب سایت وجود داشته باشد که باعث خطای 500 شده باشد در این صورت با وارد شدن به هاست خود پوشه wp- content-theme را پیدا کرده آن را zip کنید و دانلود کنید پس از این کار پوشه قالب را پاک کرده و آدرس سایت را مجددا بررسی کنید اگر خطا رفع شده بود پس در نتیجه خطا در قالب سایت بوده است که باید رفع شود در غیر اینصورت قالب را مجددا نصب کنید.

 

فعال سازی حالت دیباگ

ارور 500 چیست

خطاهای ارور 500

در مقاله انواع ارورهای رایج وب سایت با فعال سازی حالت دیباگ وردپرس می توانید به راحتی مشکلات وردپرس را برطرف کنید. این ابزار wp-debug یکی از بهترین ابزارهای رفع خطاهای وردپرس است که معمولا کاربرانی که از وردپرس استفاده می کنند از آن غافل هستند با این ابزار می توانید منبع و دلیلی که باعث خطا شده را یافته و آن را رفع کنید.

برای فعال سازی ابتدا وارد هاست خود شوید روی گزینه File Manager کلیک کنید سپس به مسیر Public-html  رفته و به دنبال فایل wp-config.php  باشید. سپس روی آن کلیک راست کرده و گزینه EDIT را انتخاب کنید تا صفحه ویرایش فایل باز شود سپس با فشردن کلید های ctlr+ f داخل کدهای این فایل به دنبال WP-DEBUG بگردید

حتما از این فایل یک نسخه کپی تهیه کنید که در صورت هرگونه اشتباه بتوانید آن را برگردانید

اگر با جستجوی عبارت WP-DEBUG نتیجه ایی یافت نکرید به این معنی است که این فایل در وردپرس وجود ندارد و باید دستی آن را وارد کنید بنابراین کد زیر را درست قبل از خط /*That’s all,stop editin! Happy blogging.*/ قرار داده

:define(‘WP_DBUG’, true);

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید